Fotball og Fifa

Et år dedikert til fotball! Vi diskuterer fotball, ser fotball og spiller fotball både på grassmatta og som E-sport (FIFA). Velkommen til ditt neste fotball-år!

Fotball er et ypperlig utgangspunkt for å utvikle lagånd, samarbeidsevner og ansvarsfølelse. I løpet av året på Toten Folkehøgskole vil du gjennom fotballen komme i bedre form og få god trening i å samarbeide samtidig som du har det gøy. E-sport er en raskt voksende idrettsgren, og på linja Fotball og FIFA får du drive med fotball, både på gressmatta og i den digitale verdenen. Hovedfokuset på linjen vil være praktiske øvelser hvor vi går direkte inn i materien og spiller mye fotball. Du vil også få muligheten til å utvikle deg som leder ved å studere kjente fotballtrenere og selv få trenererfaring om du ønsker det. Konsentrasjon og fokus er to av de viktigste faktorene innenfor e-sport, og gjennom praktisk spilling av FIFA vil dette være viktig å utvikle.

Les mer...

Kristian Aspelien

(Lærer Fotball og Fifa/Fantasy)

Kristian er linjelærer på Fotball og Fifa og har, sammen med Bjørn Tore Veland, ansvaret for onsdagsseminarene på skolen. Han er lærerutdannet ved NTNU i Trondheim med hovedvekt i samfunnsfag. Kristian legger også til rette for at elevene kan ta opp igjen eksamen fra videregående, og skaffer undervisningspersonell hvis ingen ansatte kan bistå.

Epost: kristian.aspelien@oppland.org