Ansatte

Alle ansatte ved Toten Folkehøgskole er lærere eller mentorer i en eller annen form.
Som elev blir man godt kjent med alle sammen gjennom året, og alle er der for å ønske deg velkommen. Under kan du lese litt om alle som jobber her.

Bjørn Tore Veland

(Rektor)

Bjørn er rektor ved Toten Folkehøgskole. Han har erfaring fra pp-tjeneste og flyktningtjeneste. Bjørn er opptatt av den enkeltes utviklingsmuligheter og den enkeltes innvirkning og ansvar for eget liv og trivsel.

Telefon: 61142700
Epost: bjorn.tore.veland@oppland.org

Marit Hurum

(Sekretær)

Marit er skolens ansikt og stemme utad. Hun er den som tar telefonen når dere ringer og som stort sett tar imot dere når dere kommer. Hun er skolens sekretær og har ansvar for at alle papirer er i orden. Hun ser til at dere får studielån og at dere betaler regningene til skolen.

Epost: marit.hurum@oppland.org

Heidi Harriet

(Lærer Musikal Trening Broadway)

Heidi er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, sanger -og sangpedagog fra Complete Vocal Institute og lærer med hovedvekt på musikk, pedagogikk -og religion fra HIHM. Heidi er sertifisert PT, dans- og Les Mills instruktør. Hun driver sommerskolen Musikalenes Verden og har jobbet med sang, trening og musikalproduksjoner siden 1998.

Epost: heidi.harriet@oppland.org

Henning Iversen

(Lærer Kina Korea Japan)

Henning er linjelærer for KKJ. Henning har bodd og studert i Korea og Kina. I tillegg til å kunne mye om Asia, så kan Henning også så mye kinesisk og koreansk at han kan undervise i begge. Henning er musikalsk og spiller piano, gitar og litt bass. Han er også svært dyktig på fotografering og har eget studio.

Epost: henning.iversen@oppland.org

Viggo Lereng

(Lærer Psykologi Pedgogikk Ledelse/Afrika)
Viggo er skolens karriereveileder og utviklingspedagog. Han er utdannet sosionom og har erfaring fra karrierveiledning/attføring, spesialisthelsetjeneste, sosialtjeneste og kriminalomsorgen. Viggo tror på personens egne iboende ressurser og liker å jobbe for at elevene tar egne og overveide valg. Viggo er ellers glad i friluftsliv og trening, og jobber i tillegg som brannmann i kommunen.

Epost: viggo.lereng@oppland.org

Petter Amundgård

(Lærer Scene Musikk Teater/Fantasy)

Petter er linjelærer på Scene Musikk Teater. Han har musikk og lærerutdannelse fra Høgskolen i Hedmark og Universitetet i Sørøst-Norge. Han spiller blant annet gitar, bass og slagverk, og har erfaring som lydtekniker både i livesammenheng og i studio. Han har tidligere jobbet i reklamebyrå som grafisk designer og har erfaring innen markedsføring. 

Epost: petter.amundgard@oppland.org

Kristian Aspelien

(Lærer Fotball og Fifa/Fantasy)

Kristian er linjelærer på Fotball og Fifa og har, sammen med Bjørn Tore Veland, ansvaret for onsdagsseminarene på skolen. Han er lærerutdannet ved NTNU i Trondheim med hovedvekt i samfunnsfag. Kristian legger også til rette for at elevene kan ta opp igjen eksamen fra videregående, og skaffer undervisningspersonell hvis ingen ansatte kan bistå.

Epost: kristian.aspelien@oppland.org

Marit Jonas

(Lærer Fantasy/Scene Musikk Teater)

Marit har kunstutdannelse fra folkehøyskole i Danmark, privatskole, kunstfagskole og høyskole, og har studert kunsthistorie og middelalderarkitektur ved Universitetet i Bergen. Hun har undervist i grunnskolen, videregående skole og kulturskole, og er aktiv som billedkunstner og kursholder. Som billedkunstner jobber hun med tegning og maleri.

Epost: marit.jonas@oppland.org

Linn Jeanette Nymoen

(Lærer Naturlig Helse - Ny Kurs)

Linn er utdannet allmenlærer med fordypning i idrett og har tidligere ledet Kosthold og Treningslinje ved folkehøgskolen. Linn har videreutdanning innen ernæring og jobber som foredragsholder og veileder innen kosthold!

Epost: linn.jeanette.nymoen@oppland.org

Live Hokstad

 

Live har ansvaret for turene til Afrika. Hun har lang erfaring som selvstendig næringsdrivende og som lærer i videregående skole. Hun har et stort engasjement i både elevers trivsel og velvære. Hun er levende interessert i mat og matlaging noe skolens elever og ansatte fra tid til annen nyter godt av.

Epost: live.hokstad@oppland.org

Stein Trygve Stabekk

(Lærer i japansk)

Stein Trygve har studert japansk på universitetet i Oslo og på Tokai daigaku. Han har undervist japansk siden 2010. Stein Trygve er tillegg sykepleier og en dreven dm i dnd.

Epost: stein.trygve.stabekk@oppland.org

Henning Olsen

(Vaktmester)

Henning har lang erfaring fra bilbransjen som mekaniker, elektriker og kunderådgiver. Han liker at ting er i orden rundt seg, og at alt er på stell. Henning er glad i trening i skog og mark, og går gjerne på ski eller sykler. Av andre interesser kan nevnes hest og travsport.

Anne P. Blikseth

(Kjøkkenansvarlig)

Anne er kokk og kostøkonom, og har ansvar for å sette opp skolens meny og drifte kjøkkenet. Hun ser til at maten både smaker godt og er næringsrik. Dersom elever har ideer til mat de ønsker i matsalen kan de ta dette opp med Anne. Anne lærer også elevene å lage god og sunn mat i valgfaget hverdagsmat.
E-post: anne.blikseth@oppland.org

Sidsel Espe

(Kokk)

Sidsel er kokk og bidrar til at elevene er mette og fornøyde. Om noen ønsker innredningstips til rommene sine må de gjerne spørre Sidsel, for hun har god greie på interiør og design. Sidsel lærer også elevene å lage god og sunn mat i valgfaget hverdagsmat.

Regina Hagen

(Internatassistent)

Regina jobber på kjøkkenet. Hun kommer også med gode vasketips, og er med på å sjekke at elevene holder rommene sine rene og ryddige. Regina er også med som lærer i valgfaget søm og scrap-booking.

Eva Berg Slettbakken

(Internatassistent)

Eva er renholder og internatassistent. Hun sørger for at det er rent og pent i internatbygningen. Hun kommer med gode vasketips, og ser til at elevene holder sine rom rene og ryddige. I tillegg er Eva meget glad i turer i skog og mark og hun er ofte med når skolen skal på tur i naturen. Når skolens elever har trim, er det Eva som går tur med de som har valgt det som trimform.

Inna Solum

(Nattevakt)

Inna er nattevakt og sørger for at elevene er rolige og har det trygt om natten.